tiistai 17. toukokuuta 2016

Kahdeksan päivää

Kahdeksan päivää koulua jäljellä. Vain kahdeksan päivää ennen kesälomaa. Kuinka nopeasti on taas vuosi mennyt, huh. Mieli karkaa haaveilemaan jo kesään ja on vaikeaa pysytellä sisällä koulurakennuksessa. Tanssia haluan, mutta koulunkäynti tökkii. Nyt alkaa nimittäin voimat loppua ja tunteet ailahdella väsymyksen vuoksi. Välillä tuntuu, että haluan vain sängynpohjalle nukkumaan ja koko maailma ahdistaa, välillä taas tuntuu että jaksan vaikka mitä ja että elämä on  i h a n a a. 


Kesän jälkeen en palaa todennäköisesti kouluun. Suunnitelmissa on lähteä vaihto-opiskelemaan Budapestiin. Tanssimaan paljon, oppimaan ja uskaltamaan. Ehkä kokeilemaan omia rajoja. Olen innoissani tästä. Tuntuu, että tällä hetkellä eniten kaipaan maisemanvaihdosta. Hyppyä tuntemattomaan, jotain uutta ja rohkeutta vaativaa. En malta odottaa, että pääsen asumaan ulkomaille, tutustumaan uuteen kaupunkiin ja uusiin ihmisiin. Ennen kaikkea mahtavaa päästä tanssimaan paljon, kehittymään tanssijana ja samalla ihmisenä. 

Mutta tätä ennen tiedän tarvitsevani lomaa. Kesällä aion relata oikeasti. Tehdä asioita, joista tulen onnelliseksi. Viettää paljon aikaa kavereiden kanssa ja ulkona. Kokeilla asioita, joita en kouluaikana voi tehdä. Juosta, tehdä ekstempore roadtrippejä, kokeilla vegaaniutta, valvoa liian myöhään ja nukkua pitkään. Aion myös tanssia, sopivasti ja vapaasti. Muutama kesäkurssi on jo varattu. Lisäksi olisi opinnäytetyö, jonka parissa painiskella sadepäivinä.. 


Hei kesä 2016, olethan kiva ja kuuma?!

- Jutta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti