sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Huonosti Vartioitu Tyttö

Herään sunnuntaiaamuna viideltä, koska pottuvarpaisiin sattuu, janottaa ja esitysmusiikki soi päässä. Takana on karonkan jälkeiset parin tunnin yöunet ja koulun baletti produktion ”Huonosti Vartioitu Tyttö” esitykset. Oikeastaan takana on raskas, mutta antoisa kevät, johon on mahtunut päiviä ja päiviä. Alla pieniä pipanoita päiväkirjastani tämän ”HVT” matkan ja kevään varrelta.


2. Helmikuuta
Pitäs tehä sitä, tätä ja tota. Päivät menee siellä ja täällä ja joka paikasta tulee uutta informaatiota, jotka pitää sisäistää tai suorittaa. pakko muuttaa asennetta. Tai kannattaa ehkä. Että vain hyväksyisi, vastaanottaisi ja menisi eteenpäin.

10. Helmikuuta
Kaverit on tärkeitä. Että on kavereita ja voi olla oma itsensä. Ei tarvi pelätä epäonnistumista, koska he kuitenkin rakastavat. Saa nauraa sydämen pohjasta ja jutella syvällisiä. Ajatella ääneen.

20. Helmikuuta
Kun mokaa ja ei häpeä. Vau. Tai harmittaa, mutta osaa ajatella: tämä on oppimisen hetki. Kun osaa suhteuttaa asioita tärkeysjärjestykseen. God loves me anyway, always. Dosen’t matter what I’ve done. Kliseistä, mutta totta.

2. Maaliskuuta
Oon ehkä äärirajaihminen. Ajaudun tekemään asiat joko tai. Oiskohan mun hyvä oppia löytämään keskitietä? Ettei tarvis ajatella mustavalkoisesti. Vai tarviiko? Haluisin oppia tunnistamaan paremmin asioita, jotka voin huoletta hyväksyä olevan out of my control.

10. Maaliskuuta
Haluaisin vaan tehä asioita sydän matkassa. Musta tuntuu, että koko ajan vaan haikailen jotakin mitä ei ole olemassakaan. Sellanen mä oon aina vähän ollut. Aina innostumassa ja laittamassa itteäni likoon ja epämukavuusalueelle.

19. Maaliskuuta
Pidän siitä, että ihmiset ovat aitoja ja avoimia, puhuvat rehellisesti miltä tuntuu. Mä tykkään keskittyä ja panostaa. Ahdistun haahuilusta elämäntapana. Pitää olla rajat, jonka sisällä liikkua. Rajat, joita voi kuitenkin vähän muokata.

29. Maaliskuuta
Hän halusi minut minuksi, vaikka kamppailen itseni kanssa. Hän on aina lähellä, vaikka tuntuu että kukaan ei näe. Hän näkee. Kaiken. I want to say thank you. I was lost and you found me. I was dead inside and you breathed into me and you brought these bones to life.

9. Huhtikuuta
Ihana lauantai. Kotihommia ja kouluhommia. Karkkia ja kokkausta. Auringonpaiste. Lepo. Ei ahistusta vaan hyvää mieltä ja luottoa. Ymmärrystä ehkä. Energiaa takaisin.

12. Huhtikuuta
Voihan banaanipannukakku. Kunhan kaikki asiat vaan järjestyis. Kunhan muistais vaan hoitaa oman duuninsa hyvin. Ei saa luovuttaa, antaa periksi. Olla vahva ja luja, avoin ja aina muistaa kelle elän. Historiallista kerrassaan, että huomen aamulla en lähe himasta mihinkään. Vasta iltapäivällä läpäri…

21. Huhtikuuta
Ps. 91: Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, se sanoo: Herra on minun turvani ja linnani, Hän on minun Jumalani, johon minä turvaan. Enskari päivä. Hyvä päivä. Siunattu päivä. Ja huomenna on jännimistä jännin päivä.

23. Huhtikuuta
Semmosta. HVT ohi. Niin nopeesti. En olis uskonut että tää menee niin nopeesti. Itkettää vähän.

- Jutta  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti