sunnuntai 20. syyskuuta 2015

With your whole body

Ihan mahtavaa on, että koulussa alkoi tällä viikolla normaalit balettitunnit. Viimeksi olen ollut balettitunnilla heinäkuun lopussa Sammatissa kesäkurssilla. Vaikka itse kuinka yrittää pitää kuntoa yllä, on kuitenkin eri asia käydä jonkun muun pitämillä tunneilla. On jollain tapaa innostavaa huomata, kuinka paljon kehitettävää löytyy omasta tekemisestä. Uskon, että jos on halu oppia ja kehittyä, suunta on vain ylöspäin. Jännää nähdä taas mihin suuntaan tuleva lukuvuosi vie ja kasvattaa minua.

Kuva: Mikko-Pekka Karlin
Balettituntien lisäksi minulla on sivulajina alkanut koulussa street tanssi. Aluksi jännitin että kuinka epämukavuusalueelle sitä joutuu, mutta street on älyttömän kivaa, vaikeaa ja rankkaa! Vaikka baletti on minun suosikki, haluan kehittää kokonaisvaltaisesti itseäni ja tanssia koko olemukseni kautta: oli laji mikä tahansa.

Tanssin eilen ystäväni kanssa seurakunnassa. Ilta oli jotenkin todella erityinen ja oli kunnia ja ilo tanssia tätä tanssia yhdessä Riikan kanssa. Tanssi vapauttaa ja vapaus tanssittaa!

Näin sunnuntaina tanssintäyteinen viikko tuntuu vielä koko kehossa. Rest & relax ja huomenna uusin voimin uuteen viikkoon.

- Jutta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti