sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Olla kiitollinen

Hauskaa, että edellisen postaukseni mietelmät ovat vaikuttaneet minuun koko viikon ajan. Vaikka viikko on ollut erittäin kiireinen, olen yrittänyt olla elämättä kalenterini kautta. Näin sunnuntaina huomaan, että viikon aikana olen saanut kokea vaikka mitä kivaa. Kyse on todellakin asenteesta! Tällä hetkellä on kiitollinen olo kaikesta mitä saan elämässäni kohdata ja nähdä.
Puuron ja kahvin voimalla päivä käyntiin!


Tällä viikolla olemme luokkakaverini kanssa pohdittu tätä uravalintaa. Kun harrastuksesta tulee ammatti, työ ja vapaa-aika vähän niin kuin yhdistyvät. Tanssi on minulle yhä enemmän sekä työtä, että vapaa-aikaa. Kun tälle alalle ryhtyy, on pakko olla sydän ja intohimo matkassa, muuten en itse ainakaan jaksaisi näin kokonaisvaltaista ammattia. Omia valintoja on hyvä kyseenalaistaa, mutta järjen äänen lisäksi on mielestäni erittäin tärkeää kuunnella sydämen ääntä.

Ystäväni sanoi olevansa aina syksyisin lähempänä Jumalaa. En ole miettinyt asiaa aikaisemmin, mutta syksyssä on jotain valloittavaa. Tapaa uusia ihmisiä, innostuu helposti, tekee heräteostoksia, kaipaa kesää, odottaa tulevaa...Saman aikaisesti on täynnä energiaa ja uupumuksen partaalla. Ehkä ne ovatkin vain tunteet, jotka ovat voimakkaammat syksyisin? En tiedä, mutta Jumala on kuitenkin aina lähellä, vaikka siltä ei tuntuisikaan.

Tällä viikolla Oulussa on ollut OuDance Festival viikko. Olisi aivan parasta, jos tanssi olisi aina paljon näkyvillä katukuvassa. En päässyt tänä vuonna koulun puolesta valitettavasti osallistumaan tanssitunneille, mutta kävin katsomassa muutaman esityksen. Johanna Nuutisen sooloteos "Hatched" oli aivan huikea! Mielenkiintoinen ja intensiivinen teos, jossa oli käytetty voimakkaana tehosteena valoja ja äänimaailmaa. Ja ennen kaikkea Nuutisen tapa ilmaista, tanssia ja olla oli äärettömän voimakasta ja ajatuksia herättävää. Tajusin taas hieman sitä, miksi tanssi kiehtoo minua. 
Mielen ja kehon ravintoa, eating colours.
Sisustusinnostus! Tekisi mieli ostaa kaikenlaista kaunista, mutta valitettavasti muun muassa tämä ihana taulu jäi Askoon.
Paras tapa viettää sunnuntaita. Niin kiitollinen ihmisistä ympärilläni.
I think I am ready for the next week!

- Jutta





































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti